Nemáte žádnou položku
Košík Objednávka
Přihlásit Odhlásit
Všechny sýry Vám přivezeme pečlivě zabalené v pergamenovém papíru a vložené do ochranného termoboxu. Také můžeme zboží zaslat poštou a Vy ho dostanete do 24 hodin.
Jemný, kravský sýr s modrou plísní. Dvoukilový kus sýra zraje pomalu ve vlhkých a chladných sklepích při konstantní teplotě 8 stupňů Celsia. Nejjemnější z francouzských modrých sýrů nese označení A.O.C. od roku 1972.
Vybrat k porovnání
Vyzrálý král sýrů v dokonalé formě.
Sýr s finesou a elegancí z Horního Savojska. Výsledek alchymie přírody a znalostí a zkušeností místního obyvatelstva.
Kozí bobek ze Chavignolu je precizní ukázkou koncentrace síly syrového kozího mléka z pastvin kolem řeky Loiry.
Tajemství výroby delikátních sýrů s omývanou kůrou se v rodině Haxaire předává již několik generací.
Kozí sýr z regionu Midi - Pyrenées s velmi intenzívní chutí a vůní. Tento maličký sýr se vyrábí tradičně již několik desetiletí v jihozápadní Francii a tvoří základ každé plnohodnotné přesnídávky na vinici nebo jako dezertní sýr k vínu.
Dvouletý sýr Comté je šarmantní a elegantní pán ve středních letech. Chuť je hladká a intenzivní s tóny karamelu a koření.
Pokud se toužíte vybrat za obzor svých chutí, zbourat zavedené vzorce svého požitkářství, pak ochutnejte Roquefort z fromagerie Carles.
Starobylý sýr s tradicí známý pro svůj tmavý pruh rozdělující bochník na dvě části. Původně se tak oddělovalo mléko z ranního dojení od toho večerního.
Mladý sýr s příjemným ovocným aroma se vyrábí v malebné krajině pohoří Jura, kde jsou pastviny bohaté na horské byliny a jiné rostliny, dávající mléku montbeliárdských krav nezaměnitelný charakter.
Jeden z nejstarších sýru Normandie a bílou plísní na povrchu.
Jeden z posledních ručně vyráběných sýrů. Náš Camembert de Normandie má sametovou kůru s prosvítajícím krémovým mřížkováním.